home
Werkwijze
Particulieren
Professionelen
Zetelreiniging
FAQ
Contact

Particulieren


Live Clean reinigt alle soorten tapijten en zetels. Bij tapijtreinigen gebruiken wij diverse reinigingssystemen, zodat wij elk tapijt en elke vervuilingsgraad de baas kunnen. Na een reiniging kan een nieuwe impregnering worden aangebracht waardoor het tapijt beter schoon te houden is.


Verleng de levensduur van het tapijt


Naast eenmalig tapijtreinigen kunnen wij ook een geheel onderhoudsplan verzorgen waarbij een dieptereiniging gevolgd wordt door periodieke oppervlakkige reinigingen die snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Zodra het tapijt niet meer oppervlakkig gereinigd kan worden, wordt opnieuw een dieptereiniging uitgevoerd. Een dergelijke cyclus duurt ongeveer 3 jaar. Op deze manier blijft het tapijt voortdurend in een mooie staat en wordt de levensduur van het tapijt verlengd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Behandelingen


Wij kunnen op de onderstaande manieren tapijt reinigen en de volgende behandelingen verzorgen:

  • Live Clean Sproei-extractie cleaning (totale reiniging voor de ergste vervuiling)
  • Live Clean Impregneren
  • Ontgeuren
  • Antistatisch maken
  • Brandvertragend maken

Na dit gebeuren kunt u nog kiezen om uw tapijt te laten impregneren met onze Live Clean coating. Deze zorgt ervoor dat ze vuil en vocht gaan afstoten. Vloeistoffen zullen er niet meer indringen, maar opparelen. Het zal ook de slijtage vertragen.

Prijzen


Tapijtreiniging 6,00 €/m²
Coating tapijt 2,50 €/m²
Zetelreiniging 30,00 €/zitvlak
Coating zetel 40,00 €/zitvlak

Wij werken steeds met een minimum bedrag van 80,00 € (± 13 m²)