home
Werkwijze
Particulieren
Professionelen
Zetelreiniging
FAQ
Contact

Professionelen


Live Clean reinigt alle soorten tapijten, zowel bij particulieren als bij bedrijven en instellingen. Bij tapijtreinigen gebruiken wij diverse reinigingssystemen, zodat wij elk tapijt en elke vervuilingsgraad de baas kunnen. Na een reiniging kan een nieuwe impregnering worden aangebracht waardoor het tapijt beter schoon te houden is.


Verleng de levensduur van het tapijt


Naast eenmalig tapijtreinigen kunnen wij ook een geheel onderhoudsplan verzorgen waarbij een dieptereiniging gevolgd wordt door periodieke oppervlakkige reinigingen die snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Zodra het tapijt niet meer oppervlakkig gereinigd kan worden, wordt opnieuw een dieptereiniging uitgevoerd. Een dergelijke cyclus duurt ongeveer 3 jaar. Op deze manier blijft het tapijt voortdurend in een mooie staat en wordt de levensduur van het tapijt verlengd.

Wilt u een offerte op maat? Contacteer ons gerust!

Behandelingen


Wij kunnen op de onderstaande manieren tapijt reinigen en de volgende behandelingen verzorgen:

  • Live Clean Sproei-extractie cleaning (totale reiniging voor de ergste vervuiling)
  • Live Clean Impregneren (een nieuwe beschermlaag voor uw tapijt en het onderhoud wordt nog eenvoudiger)
  • Ontgeuren
  • Antistatisch maken
  • Brandvertragend maken

De impregnering zorgt voor een beschermlaag om de vezels van het tapijt. Tapijtreinigen kan daarmee eenvoudiger, waardoor het tapijt makkelijker schoon te houden is en de vezels beschermd worden tegen vervuiling. Hierdoor neemt ook de slijtage af.