home
Werkwijze
Particulieren
Professionelen
Zetelreiniging
FAQ
Contact

Meubels reinigen


Live Clean reinigt stoffen bekleding van meubels. Gestoffeerd meubilair is een broeiplaats van mijten. Leefomstandigheden zoals een beschutte omgeving (meubelstof), voldoende voedsel zoals huidschilfers, een aangename temperatuur en een relatieve luchtvochtigheid van 65 tot 75 procent, maken van het zitvlak van een stoffen meubel / stoel een ideale leefomgeving voor huisstofmijt.


Gezondere omgeving


De reiniging van Live Clean zorgt voor een gezondere omgeving en voor representatieve meubels en stoelen die langer meegaan. Na iedere schoonmaakbeurt zijn de stoelen vrij van stof, huishoudelijke vlekken en geuren. Bovendien draagt het meubels reinigen bij aan het terugbrengen van gezondheidsrisico’s. Stoffen meubels worden gereinigd en gedesinfecteerd met behulp van een sproei-extractie systeem.

Meubels reinigen wordt meestal op locatie uitgevoerd maar indien nodig op de werkplaats van Live Clean. De meubels worden na de reiniging opnieuw geïmpregneerd zodat de meubels minder snel vuil opnemen en beter schoon te houden zijn. (op aanvraag)


Droogtijd na het reinigen


Afhankelijk van het type meubel varieert de droogtijd na het reinigen van één tot enkele uren.

Wilt u een offerte op maat? Contacteer ons gerust!

Prijzen


Tapijtreiniging 6,00 €/m²
Coating tapijt 2,50 €/m²
Zetelreiniging 30,00 €/zitvlak
Coating zetel 40,00 €/zitvlak

Wij werken steeds met een minimum bedrag van 80,00 € (± 13 m²)